onsdag 24 oktober 2012

En önskan om mer tid.

Det finns så mycket jag skulle vilja göra om jag hade mer tid. Just nu går all tid till att gå vardagen att rulla och familjen att må bra. Självklart är detta viktigast och därför prioriterat. Men allt det där som prioriteras bort; jag önskar att jag hann mer av det.

Då skulle jag läsa alla de böcker som ännu står olästa i bokhyllan (och läsa om några favoriter), se osedda tv-serier och filmer, lyssna mer på radio, lyssna på skivor, se Agenda och Uppdrag granskning och alla fina naturprogram. Jag skulle sticka mer och bry mig mer om vår pyttelilla trädgård och börja odla på kolonilott. Framför allt skulle jag träffa mina vänner mer.

Visst, det kommer en tid när vardagen inte längre är lika tidskrävande, när man önskar att man träffade sina barn oftare, men ändå. Insikten om hur kort livet faktiskt är börjar drabba mig med full kraft och det ger mig panik. Jag vill hinna så mycket och har så lite tid.

3 kommentarer:

jytte Lisa sa...

Jeg forstår din frustration.Det er hårdt arbejde at skal passe alt hjemme og med to børn synes det endnu hårdere. Men tag det roligt.Det er en del af livet.Når Jorun ikke skal ammes mer og Ronnie skal være hjemme, da er det dax for dig at kunne tage en bog og læse mens du er på jobbet når du ikke er ved brugerne. Du kan lytte til musik også der.Tv programmer kan du se på SVT play. Man behøver heldigvis ikke at sidde foran skærmen når programmet vises.Forsøg at lægge tid ind i din hverdag som du vil have for dig selv.Afgør det sammen med Ronnie og tag ellers hjælp af mig hvis Ronnie bliver nødt til at arbejde på den tid I bestemmer.Brug mig i alle lägen.Hvis du allerede nu har brug for at jeg kommer og ordner de mere daglige huslige ting så sig til. Jeg kommer gerne og giver en hånd,-det ved du. Så kan du jo gå en tur med Jorun og tage hörlurarna på og lytte til musik
eller andet.

Anne sa...

Det er sødt af dig, og et tilbud jeg kommer til at udnytte, absolut. Men lige nu er det jo lidt svært når den mindste behøver så stor del af min tid.

jytte Lisa sa...

Men jeg står stadig ved mit tilbud om " huslig hjælp ". Hvis du behøver aflastning. Nu starter vi foreløbig i morgen med at du spiser lunch med Emma W. Flodin. Så henter jeg Emma hos Iris. Og så kan jeg jo passende gå lidt til hånde hos jer.