fredag 30 oktober 2009

Tillfälligt fotobloggeri

Ganska ofta tar jag en bild som jag tänker att "den här ska jag lägga på bloggen". Men sedan ids jag inte alltid (okej, nästan aldrig) lägga över bilden på datorn (fast det bara tar en minut).

Nu har jag ett antal sådana bilder som jag till slut fått tummen ur och lagt in på hårddisken. Så ni får allihop i ett svep, håll till godo.

Här ser ni kära dottern en dag när hon var så trött att hon lade sig på golvet och somnade.Maken har ett litet nördigt headset som han använder när han ska prata med sina hockeykompisar när han spelar NHL online på PS3:an. Nu har det gått sönder så han måste ha på sig en mössa för att hålla fast mojängen mot örat. Därtill valde han den fulaste mössa det Björnströmska hushållet kunde uppbåda. Män äro lustiga varelser.Enligt mina ansträngningar i släktforskning finns det samiskt DNA i maken och dottern. Kanske det var därför dottern en kväll helt på eget bevåg tog på sig dessa plagg?

Och här ses dotterns egenkomponerade "dagens outfit". Lila strumpbyxor, nattlinne samt en lite för stor men mycket älskad Alfons & Milla-tröja.

1 kommentar:

jyttelisa sa...

Tack for några underbara bilder.Ser verkligen fram emot att få träffa er alla tre efter jul.Ska absolut hitta allt fram i hästväg och övriga önskemål till jul.Det är ett rent nöje att gå på julklappsjakt när det gäller Fam Björnström. Hoppas att också Hr. Björnström kommer med sina önsker snart. Kram Jytte.