fredag 29 juni 2012

Jag tänkte... Men så...

Vissa dagar får man verkligen ingenting gjort. Igår var en sån dag. Idag också, tyvärr.

Jag tänkte till exempel städa dotterns rum tillsammans med henne. Vi fick ta paus efter en kvart eftersom J tokskrek i babysittern. Matade. Försökte lägga. Försökte fortsätta städa. J vaknade och skrek. När vi upprepat den cykeln tre gånger gav vi upp.

Jag tänkte ringa Josefine som jag inte pratat med på flera veckor, men insåg att jag aldrig skulle få prata så länge J var vaken och hon vägrade sova.

Jag tänkte plocka lite men J vill bara vara i famnen och nog för att mycket går att genomföra med ett barn i sele på magen, men gå omkring och plocka upp saker från golvet och dra fram saker som hamnat under soffan hör inte dit.

Otroligt nog har jag lyckats att både handla och laga lunch. Och jag väntar snart hem maken, han ska ta halvdag idag och eftersom han är egenföretagare betyder det att han är hemma före fem. Härliga tider.

1 kommentar:

metamorphosis sa...

Jag hoppas att du tar detta på rätt sätt - men så skönt att höra att det är fler än jag som har sånna dagar när inget blir gjort, eller ja "inget" är ett tämligen relativt begrepp då "inget" hemma med barn innebär rätt mycket ändå. <3