torsdag 19 februari 2009

Kluven

Dottern: Kajin imojjon!
Jag: Nej, du ska inte till Karin (dagmamman) i morgon.
Dottern: Uuuääähhh!!!
Jag: I morgon ska du vara med mig, hela dagen.
Dottern: UUUUÄÄÄÄHHH!!!

Ska jag vara glad över att hon uppenbarligen gillar sin dagmamma eller ledsen över att jag lika uppenbart är så mycket tråkigare än sagda dagmamma?

3 kommentarer:

Josefine sa...

Haha! Jag känner igen det där, mer än väl. Man försöker med mycket entusiasm meddela åt sitt barn att imorgon ska vi spendera massor av tid tillsammans, man känner sig som en underbar mamma som är en del dag med sitt barn, fantastiskt! Och så möts man av gråt, skrik och tandagnisslan. Otack är världens lön.

jyttelisa sa...

Nej, det som Emma säger är: Vill gå till Karin därför att: Där finns ju Molly, Agnes Och alla de andra kompisar, som man kan leka och ha kul med på mina egna premissar.Såklart att du inte är en dårlig mamma för att ditt barn har det så.Det är ju en hel naturlig och sund utveckling för henne.Hun har ju inte utvecklat språksentensen till att kunna säga:Jag vill till dagmamma Karin i morgon för att träffa mina kompisar och leka med dom.
Snart kommer du att kunna förklara henne att det är lördag och att alla Emmas kompisar också ska vara hemma med deras föräldrar.Men det är änddå inte någon säkerhet fö att hun inte blir arg!! Du är ingen dålig mamma, tvärtom.

âlskar dig Kram Jytte

Floweret sa...

:)
usch ja alltid är det något man kan hänga upp sig på, känner så väl igen det där...