onsdag 2 februari 2011

Beslutet är fattat

1. MAVA
2. Kirurgen 2
3. Akuten

Jag tror ändå brett och lärorikt är bättre än smalt och intressant i det långa loppet, så därför tog jag bort hjärtavdelningarna.
Det var ett väldigt svårt beslut, jag hade velat ange fler alternativ, men till slut kopplade jag bort hjärnan och skrev bara. Återstår att se vad jag får.

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

bedstefarLars sa...

Skönt att du äntligen har bestämt dig. Mindre skönt med denna fruktansvärda byråkrati när det gäller Emmas Bob. Hoppas verkligen VERKLIGEN att ni glömt den på bussen och att det finns ärliga människor som har lämnat den till hittegods.Annars måste vi ju se om inte vi kan sponsra en ny!!

Kram Jytte

Marilene sa...

Hoppas att du får en superbra placering nu!!
Jag hade också tankar på att provjobba på en hjärtavdelning, bara för att det är så intressant och jag skulle vilja fördjupa mig i EKG-tolkning. Vi hade patienter som övervakades och jag kände mig sååå outbildad på det området. Kanske finns det en kurs att gå istället?
Håller tummarna för dig!

Lina sa...

Vilket av dom du än får blir nog bra och lärorik. Och hjärtpatienterna lär du stöta på överallt. Många av alla inneliggande patienter har ju tyvärr någon hjärtåkomma. Men EKG-tolkning hade du lärt dig bäst hos oss ;)
Hoppas du får en bra placering.