måndag 19 januari 2009

Grattis Charlotte!

Hon vann! Charlotte Kalla gick och vann Jerringpriset, det finaste idrottspriset man kan få!
Ja, jag ringde och röstade en gång jag också, det måste jag ju eftersom hon är från byn (och så lite för att jag ville vinna "valfri platt-tv").

Egentligen vet jag inte vad jag vill säga med det här inlägget annat än att jag är vansinnigt stolt över att det har gått så bra för någon från mitt Tärendö.

Grattis Charlotte!


2 kommentarer:

jyttelisa sa...

tänk va roligt.Men det var också välförtjänat.Det är Tärendöandan, som ligger bakom. En farfar som själv har varit mycket aktiv idrottare i sina unga dar som med hjälp av den fantastiska Tärendö IFK´s arbete för ungdomarna i byn ( där du också har varit aktiv i basketen)och sen Charlottes egna sisuanda som har gjort henne til det hun prästerer idag.Jo vi har all rätt att vara stolta över att ha medverkat till detta.Och att gratta Charlotte till priset.

Jytte

Marilene sa...

Klart att man hejar på norrlänningarna! Själv gick jag i skola med Björn Ferry och hejar varenda gång han tävlar. (Samma sak med Per Elofsson på hans tid)
Sedan har jag en speciell relation med Charlotte, eftersom min handledare på förra praktiken sa åt mig flera gånger hur mycket jag liknar henne. "Kanske inte utseendemässigt men det är nåt med uttrycket!" fick jag höra.
Ja, så nu försöker jag hitta likheten. En superkvinna är hon i alla fall.