måndag 19 januari 2009

Tjugonio

Nu är det bara ett år kvar tills jag fyller trettio, minus en dag. Fyllde tjugonio i går, vilket i vanlig ordning firades med en massiv smörgåstårta gjord av undertecknad.
Har funderat lite på att från och med nu vägra erkänna det här med åldrande ett tag, och bara låtsas att jag fyller tjugonio igen och igen. Jag ser ju trots allt rätt ung ut, skulle kanske komma undan med det fram till några och trettio i alla fall?

Jag fick två födelsedagspresenter. Den ena tänker jag inte berätta om eftersom mitt mål är att den här bloggen ska vara personlig men inte privat.
Den andra är nog bland det bästa jag någonsin fått på en födelsedag. Den slår till och med kassettradion med dubbla kassettdäck (så man kunde spela över och göra blandband) 1987. Särskilt eftersom jag just den födelsedagen var grymt besviken, jag hade nämligen önskat mig ett My Little pony-stall och ville inte ha någon dum kassettspelare.

Hur som helst, vad fick jag igår? Jo, en sån här:Den kommer i början av februari. Då går inget motiv säkert.

6 kommentarer:

Mattias sa...

Hehehe...

Emma sa...

Grattis i efterskott.

Jag har förresten också svarat på din topp fem 2008, men min blogg är inte lika publik som din. Vill du läsa kan du ju höra av dig.

//Emma

Anne sa...

Emma: Så klart att jag gärna vill läsa, men jag hittar ingen kontaktinformation till dig, så jag hoppas du ser det här!

jyttelisa sa...

Det var roligt att du blev så glad för kameran.Den får vi ju också mycket glädje av,enär det då kommer at strömma med bilder på lilla vidundret erat til oss! Eller hur??Vi ser fram emot alla bidragen.

Jytte och Lars.

Ps. Hoppas Ronnie också blev glad och använder den flitigt när den kommer.Hälften hälften är ju hans.

Emma sa...

He, nä det blev lite fel med det. Jag ska fixa..

Emma sa...

Min e-mail: emmawanhatalo@hotmail.com