måndag 8 december 2008

En hyfsad morsa

Idag försökte jag vara en sån förälder som jag vill vara under vinterdagar. Jag bylsade på dottern och mig själv och gick ut på gården med syfte att göra en snögubbe. Det gick så där.

Snögubben blev inte vare sig stor eller snygg, men den fick morotsnäsa, som sig bör. Fast det var mest jag som byggde, om jag ska vara ärlig. Dottern sprang mest omkring i snön och skränade.

Sen ville dottern åka pulka, så jag drog henne. Vi hann runt kvarteret, så var vi plaskvåta av snöblandat regn.

Det var inte riktigt så jag ville att vår vintriga utelek skulle se ut, men jag gjorde i alla fall mitt bästa.


4 kommentarer:

bedstefarlars sa...

Det ser ut att ha varit precis som sånt skall vara, kul och roligt att minnas, bra foto, skönt att återvända till det varma hemmet, mys mys. Bedstefar.

jyttelisa sa...

En som hade kul var Emma Hun vill minnas den stunden som något roligt och trevligt tillsammans med sin mamma. Barn tycker att allt är roligt trots väderleken.Hoppas du själv också hade en trevlig utevistelse.

Kram din mamma.

PS. Jättebra att du fotar händelsen så att också vi kan följa med i eran dagligdag och Emmas liv.

Anonym sa...

Åtminstone har man gjort sitt bästa när man tar sig för sånna där äventyr. Och barnen uppskattar alltid när man avgår från rutinerna oavsett om det blir som man tänkt sig eller inte ;-)

nelson sa...

Hej tittare, jag är Nelson, min mamma presenterade mig för Great Baba Ogbogo High Temple, när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid, dessa tog så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. sa hon, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända. Och nu är vi också nöjda med vackra barn, redan från den dag den stora BaBa Ogbogo arbetade för mig och löst mina problem, jag gjorde ett starkt löfte att så länge jag lever, kommer jag alltid att vittna om godheten i hans stora verk, och till de där ute som står inför förhållanden och äktenskapssvårigheter bör snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

Han botade mig från en impotent man till en riktig man.