lördag 16 januari 2010

30-årsfirande del 1 avklarat

Igår firades min trettioårsdag med buller och bång. Först med smörgåstårta och kaffe på dagen för dem som av olika anledningar inte kunde komma på kvällen, och sedan med smörgåstårta och öl på kvällen för dem som var mer intresserade av det. Faktum är att jag är inne på andra dygnet med en diet bestående av enbart smörgåstårta. Det är inte alls dumt.

Nåväl, gårdagen var mycket trevlig, med gott sällskap och många glada skratt. Jag blev till och med besjungen av maken på O'Learys, han anslöt sig till trubadurduon och sjöng "with or without you" med U2 för mig. Jag var så hääääär nära att fälla en tår, tyckte det var modigt av honom eftersom han faktiskt inte kan ett ord av låten... nåja, han sjöng refrängen, och den är kanske inte så svår.

Fina presenter fick jag också:
- stora kaffemuggar (så nu har maken ingenting att sätta emot vad gäller bortslängande av de gamla uddakopparna)
- en fin låda för tepåsar
- presentkort på bokhandel
- presentkort på rygg- och nackmassage
- ett spabesök i sällskap av maken ska avnjutas när det finns tid
- en Ipod touch
- fyra flaskor rödvin
- en krukväxt i rockig stil
- ett halsband från Snö of Sweden
- pengar
- ett hembakt bröd med tillhörande ost och fikonmarmelad
- ett Canon "normalobjektiv" EF 50mm f/1,8 II.

Allt som allt hade jag en kanondag. Tack för den! Nu ser jag fram emot en intim födelsedagsmiddag med de närmast sörjande på måndag kväll.

2 kommentarer:

jyttelisa sa...

Ser ut som en hel lyckad dag. Jättefina presenter och Ronnie sjungande för dig på O`learys!!! Fantastisk. Jag hade storgråtit.Att sörja att man blir 30 ska du inte. Det är precis samma som att fylla 29!!!!Så fira du åter rejält på måndag också och hälsa till Josi med make. Kram Jytte

bedstefarLars sa...

Grattis, detta är enda gången du blir tio gångar så gammal som din dotter. Trevlig fest och fina presenter; objektivet kan man missunna dig."Jag tar alla mina bilder med normaloptik - för så ser mina ögon motivet", citat Cokin.