torsdag 28 maj 2009

Bedömd

Idag ringde min lärare hem till mig. Jag blev först supernervös och tänkte att nu jävlar, nu har de slarvat bort mitt prov och jag måste skriva om det, men det var som tur var inte anledningen till samtalet.

Nej, hon ringde för att gratulera mig och sade att hon och hennes kollega (de heter förresten Marie-Louise båda två, vad är oddsen???) hade tittat på mitt prov och tyckte att det var mycket bra och att jag skulle få MVG i betyg på kursen. Vidare malde hon på om hur duktig jag är och att hon såg den här nivån redan på mina inlämningsuppgifter och att hon nu verkligen, verkligen hoppades att jag skulle fortsätta läsa hos dem i höst.

Som alltid när jag får beröm blev jag oerhört generad och kunde bara säga tack och oj. Men det kändes verkligen riktigt bra. Det här har jag ju kämpat för hela våren och det känns bra att alla timmar med näsan i boken och framför datorn gav utdelning. Det är de här betygen jag en dag ska försöka få ett bra jobb på NUS med, trots allt.

Dessutom har jag ringt till kvartersvärden som blev mäkta förvirrad när jag påminde om vår försummade gräsmatta, han trodde det redan var gjort. Nu ska han komma och titta och sen hoppas jag det blir mindre snack och mera verkstad. Var ute och rensade och luckrade rabatterna idag, vilket gick bra. Gräsklippningen gick mindre bra. Det är så mycket tuvor och gropar att det känns som att klippa en äng med handjagaren. Men motion fick vi, jag och maken. Särskilt maken, som fick springa efter dottern när hon smet, vilket hände inte mindre än tre gånger. Det är fantastiskt hur fort småbena kan kuta.

3 kommentarer:

Victoria sa...

grattis! bra jobbat :)

jyttelisa sa...

Grattis grattis än engång.Det var ju skönt att ni fick väckt kvartersvärden också,och att ni , trots Emmas utflykter fick gjort lite vid ogräset och " ängen" .Ni är jätteduktiga.

Kram Jytte

Marilene sa...

GRATTIS! Det är svårt att ta beröm, men när man kämpat som du gjort är man väl värd att få vara stolt över sig själv och få njuta av det. Fråga min bekantskapskrets om min mallighetsgrad de sista veckorna...
Blev du rödhårig förresten?