fredag 22 maj 2009

Triumf!

Efter att mina ihärdiga försök att tappa vikt misslyckades så nesligt förra veckan var jag lite nervös inför denna veckas vägning. Visserligen har jeansen börjat kännas lite lösare, men jag vill inte ta något för givet.

Men när jag ställde mig på vågen i morse blev jag glad; jag har tappat 1,4 kilo sedan förra veckan! Fantastiskt! Tyvärr kan jag inte hitta måttbandet, så jag kan inte se hur mycket det betyder volymmässigt, men det är ju i alla fall ungefär ett och ett halvt mjölkpaket med fett mindre.

Dessutom var jag duktig och tränade igen i morse. I kväll ska jag ha en välförtjänt gottekväll. Jag och dottern ska göra hemmagjord pizza och chokladbollar.

1 kommentar:

jyttelisa sa...

Grattis till viktminskningen. Det var jättebra klarat. Sen vill jag säga : fortsätt med sagorna. Det är som du säger bra att höra sagor.Om de ska berättas i mörker och innför sovstunden vet jag kanske inte.Hur tyckte du Emma reagerade på Rödluvan? Det beror ju också på val av tonläge och innlevelse i det berättade.Jag tror definitivt inte att du ska vara rädd för att hun ska tro att en varg ska äta upp mig.Desutom kom ju mormor ut igen när vargen sprättade upp magen!!!Slutet gott alting gott.

Läs på du bara.

Kram Jytte