fredag 29 maj 2009

Briljant, Schyffert!

Jag har inte sett ett TV-program på så kallad bästa sändningstid på länge. Bästa sändningstid är inte den bästa tiden för mig, helt enkelt, eftersom den sammanfaller antingen med nattning (om jag är ledig) eller att jag är på väg hem (om jag jobbar kväll). Så självklart missade jag direktsändningen av Henrik Schyfferts show The 90's - ett försvarstal i lördags. Ska jag vara helt ärlig visste jag inte ens om att det sändes förrän jag såg nöjespanelen recensera showen i SVT:s morgonsoffa i morse.

Nu kan jag i alla fall tacka SVT Play för att jag fick se programmet i alla fall, och herregud, vad glad jag är att jag gjorde det. Mycket skratt förstås. Hög igenkänningsfaktor. Men det som gjorde showen så bra var ända allvaret.

Programmet finns att se i sin helhet här fram till och med 23/6 och det tycker jag att du ska göra (om du inte hör till de lyckliga som sett showen live).

2 kommentarer:

jyttelisa sa...

Innstämmer. Röd tråd, tänkvärd, humor är en alvarlig sak och att vara riktig vuxen är att alltid vara lite barn. Tack för tipset Anne och nu godnatt.

Ewa sa...

Tack för länken, Anne! Värdefulla tips om det svenska programutbudet är välkomna här i Amerikat. Jag skrattade så jag grät ibland... Tror bestämt jag ska lägga upp en länk jag också! :)