fredag 15 maj 2009

Nedslående

Jag fattar ingenting. Den här veckan har jag ätit jättenyttigt. Inte syndat alls. Jag har cyklat sammanlagt sex och en halv mil. Men när jag ställde mig på vågen i morse står jag still (till och med 200 gram plus) jämfört med förra fredagen.

Blä.

5 kommentarer:

Josefine sa...

Det är så ibland, det vet du av erfarenhet. Trots att man späkat sig av alla krafter så händer ingenting. Men belöningen kommer, nästa vecka kanske du tappar 2 kilo. Själv är jag glad om jag inte går upp ett kilo i veckan...

jyttelisa sa...

Väger du dig samma tid varje gång? Ska du snart ha mens? Väger du med kläder,-utan kläder? Det finns många förklaringar till varför du är på plus.Jag säger som Josefine. Det kommer i nästa vecka. Låt dig inte duperas av det.Du har ju i alla fall rört väldigt mycket på dig. Musklar väger ju också!!!!!

Kram Jytte

Anne sa...

Jodå, vid samma tid, på morgonen, utan kläder. Men jag hoppas ni har rätt, att det smäller till nästa vecka.

Emzzy sa...

Man ska inte stirra sig blind på vad vågen säger. Känn efter hur det känns i kroppen istället och väg dig om en månad eller så. Det viktiga är ju inte vad vågen visar utan hur du ser och känner dig själv.
Keep up the good work!

Ewa sa...

Jag håller med Emma. Stirra dig inte blind på vågen! Vägning är bara ett sätt att mäta. "Mät" istället hur du känner dig och om några månader kommer kläderna att sitta lite lösare helt plötsligt.