söndag 31 maj 2009

Duktiga, danska jag

Idag har jag bränt ungefär en miljon kalorier på att "påta" i trädgården. Hela gräsmattan är klippt och krattad, allt det krattade är proppat i soppåsar som jag med möda släpat till soprummet en och en, en massa tuvor är uppgrävda, alla spadar och krattor och sopar och dylikt är hopsamlat och gången är sopad.

Tyvärr har jag min vana trogen inte varit och köpt solkräm i tid, så jag har bränt mig på ena armen, det går en läcker rand i bondbrännehöjd där det är kritvitt ovanför och rött nedanför. Sexigt. Jag får skylla på förberedelser inför Danmark grundlagsdag på fredag.

2 kommentarer:

jyttelisa sa...

Vad duktig du varit.Kom nu ihåg att köpa solkräm till nästa gång.Men det måste onekligen kännass skönt att ha fått gjort så mycket. Det är bra att du har förberett 5.e juni.Det är ingen helgdag i DK, men vi jobbar som vanligt. Vi ska också till Kolding och Geografisk Have och på växt marknad.I dag har Lars ordnat ännu två fönster, jag har trimmat gräs och dragit bort ogräs i innfarten och så har jag läst Isprinsessan färdig. I morse var vi pr cykel till Gjerndrup och äta brunch på krogen hoss Henny. Jättegott.Nu stundar gonatt dax. ha det.

Kram Jytte

Marilene sa...

Skönt att höra att fler är polkagrisrandiga :-)eller, jag har ju bränt mig jämnröd nu, men ändå! Tänk att man gör samma dumma misstag år efter år?
"Fast solen kanske inte tar så hårt i år. Kanske ozonlagret kanske har lagat sig självt och jag inte bränner mig då"