fredag 8 maj 2009

Familjen Björnström goes Svensson

I kväll är vi så Svensson att det nästan är otäckt. Vi började med att fara till COOP forum och där inhandla tacos. Redan där scorade vi oerhörda svensson-poäng. Det kändes som om det var vi och hälften av alla Umeås barnfamiljer som trängdes runt tacohyllan och diskussionerna gick höga kring om vi skulle köpa Chunky salsa eller Rio grande medium hot sauce.
Under tiden jag och dottern väntade i kassan sprang maken över på bolaget och köpte den obligatoriska fredags-Carlsberg-Hofen som herr och fru Svensson... eh, Björnström ska inmundiga när dottern gått och lagt sig.

Sedan begav vi oss till Godishuset där andra hälften av Umeås barnfamiljer höll till. Efter inköp av stora mängder lösgodis (gottedag idag!) cyklade vi hem. Det var väl det enda icke-Svensson-aktiga, att vi cyklade och inte tryckte in oss själva och alla påsar i bilen. Lika bra det, jag hade inte velat vistas i bil på COOP forums parkering en sen fredagseftermiddag.

Nu har vi ätit våra tacos och nu stundar tittning av semifinalen i hockeyn. Sverige mot Kanada. Maken laddar genom att spela samma match på PS3 mot någon kanadick, och om det är något att gå efter så går det åt helvete, för maken förlorade just på straffar. Vi hoppas på ett bättre resultat i verkligheten.Kunde vara vi.

2 kommentarer:

bedstefarLars sa...

Ja ja det kommer med åldern,he he, din pappa.

jyttelisa sa...

Jamen de är ju så trevliga familjen Svenssons.!!!!!Med åldern får man nya och annorlunda ( och egna) värden man lever efter.Men roligt var det att läsa din beskrivning.Tack för det på en blåsig och lite kall Lördag i soffans värme.

Kram--Jytte