fredag 15 maj 2009

Fan också.

Idag är sista ansökningsdagen till första kursstarten på Komvux i höst. Jag bestämde mig äntligen för vilka kurser jag skulle söka igår kväll, men iddes inte logga in och göra ansökningen just då, eftersom jag hunnit slå av datorn. I min enfald trodde jag att eftersom det är ansökning via nätet skulle det vara ungefär som med deklarationen, ansökan ska vara inlämnad vid midnatt.

Men icke. Nyss loggade jag in och ville skicka min ansökan, men se det gick inte. Det var stopptid klockan 16.00. Jag missade med tre timmar. Fan, fan, fan.

Men, jag är inte den som låter mig slås ut av en sån skitsak. Det finns en andra kursstart i oktober, jag tänker köpa böckerna och börja läsa i förväg (vilket jag hade tänkt göra i vilket fall), så jag ska nog hinna med både Människan socialt och kulturellt och Funktionshinder och utvecklingsstörning i höst ändå. Jag började trots allt på andra kursstarten i vintras också, och det har ju gått bra (peppar, peppar, jag har inte gjort kursprovet än, men responsen på mina inlämningsuppgifter har varit positiv).

2 kommentarer:

Ewa sa...

Kan du inte göra en sen ansökan? De kanske plocar in dig i mån av plats?

Anne sa...

Det skulle komma restplatser senare i månaden, så jag ska prova söka då.