torsdag 12 juni 2008

Dagens låt - Where the streets have no name

Idag är dagens låt en låt av mitt favoritband alla kategorier: U2. Just den här låten framförs live vid Slane Castle utanför Dublin inför 80.000 åskådare. Låt mig presentera U2 (på hemmaplan) med låten Where the streets have no name:


1 kommentar:

jyttelisa sa...

Hej du mitt hjärtas fröjd och glädje.

kan kun indstemme i dit valg af naturfænomener.Midsommarblommor,--jeg tror mindsandten at det sådan en jeg har købt og sat ud bag ved garagen. Den er lilla. Der står den sammen med to lilla brudeslør og nogle andre lilla blomster.Vandfaldet savner jeg også og midnatssol og nordlys.Sne på træerne --ja og så tage en tur på ellyssporet om aftenen mellem dette fænomen.Hvor er det dejligt at høre at du i den grad er vokset op med dette og har nydt det.

Dagens låt er bare så skøn. Mon man kunne indkomme med et ønske mål om at få lov engang at komme på en koncert med U2. Det ville for min del blive den ultimative koncert oplevelse.Jeg ville så gerne kontra med en låt men du ved at jeg ikke kan finde ud af at føre dem ind fra youtube til bloggen. Har fundet ud af at lave lister m.m men at overføre dem!!!
Njet!!!!Nuvel dagens gode nyhed er at der alligevel ikke bliver nogen lockout på tirsdag da BUPL og Kommunernes Landsforening er kommet frem til et forlig idag som vi skal stemme om i næste uge. Så strejkerne er afblæst og alle forældre kan ånde lettet op.Samtlige mine elever var så kede af det hvis vi skulle lockoutes på tirsdag for det ville have betydet at de ikke kunne komme i skolefritidsordningen.Nogle af dem blev vrede på mig og syntes det var slemt af mig at jeg ikke kunne komme .Men jeg fik forklaret på deres niveau at det ikke var mig der havde bestemt det. Men nu bliver det jo heller ikke aktuelt.