onsdag 2 april 2008

Tillbaka från radioskuggan

Igår kväll var vi äntligen hemkomna från Boden, jag och dottern. Vi har hälsat på svärmor, helt utan maken, vilket var första gången. Maken hade party på fredag och såg film och smällde i sig en halv familjepizza på lördag, så han var utvilad och tyckte till och med att det hade hunnit bli "tyst" hemma.

I Boden var det trevligt bortsett från att väckning ägde rum 05.30 varje morgon. Då vaknade nämligen ena hunden (vilket i sig inte gjorde något) som väckte svärmor (vilket också var helt okej), den andra hunden (gjorde inget) och Hugo, undulaten (vilket var en katastrof).
När Hugo satte igång att kvittra vaknade Emma så klart och tyckte att det var morgon. Det tyckte inte jag.

Hugo är världens mest korkade undulat. Förut bodde han inne i sin bur. Svärmor hade öppnat burdörren så Hugo skulle kunna komma ut och flyga lite. Det gjorde inte Hugo, för han var så dum att han inte förstod att han kunde komma ut. Så svärmor lyfte ut honom. Lämnade dörren öppen. Hugo flög runt ett tag och satte sig sedan ovanpå buren.
Där har han numera bosatt sig, för han förstår inte att han kan komma in igen. Svärmor har fått ställa upp maten och vattnet åt honom, för annars hade Hugo svultit ihjäl.

Inga kommentarer: