torsdag 29 maj 2008

James McAvoy som Bilbo?

Knappt hann det komma ut att Guillermo Del Toro och Peter Jackson har en favorit för rollen som Bilbo i filmen The Hobbit förrän ryktena om vem det kan vara poppar fram. I dag rapporterar showbiz spy att James McAvoy (Mr. Tumnus i Narnia) ska vara den store favoriten. Så långt så bra, jag tror han kan funka.

Men sedan säger de att han är favoriten framför Daniel Radcliffe och Jack Black. Och det är då jag inser att detta trots allt inte är något att ta på allvar. Att någon av dem skulle få rollen är så osannolikt att jag törs slå vad om hyfsat mycket pengar att det inte är sant.
Det är typiskt skvaller, journalisten slänger in ett namn från en annan känd fantasyfilm och ett namn som har jobbat med Peter Jackson tidigare.

Men artikeln fick mig faktiskt att få upp ögonen för James McAvoy. Han ser lite "hobbitig" ut.

3 kommentarer:

NINA sa...

Ja, jag tror faktiskt att han skulle kunna fungera fint =) Ian Holm känns alldeles för gammal, även om det vore fint att få lite konsekvens mellan filmerna, men Jack Black vore en mardröm ;) (Även om han visserligen gör rollen som Frodo väldigt bra i det här klippet http://youtube.com/watch?v=Nig1KHKF5qI)

Anne sa...

Haha, ja, jag har sett det klippet förut...

-Anne- sa...

Jag håller med Nina - Jack Black vore en katastrof. Huvva.